Inslagsjablonen

U kunt opmaakmodellen toepassen voor speciale afdruk- en inbindvereisten. Als u een opmaak wilt inslaan, past u een inslagsjabloon toe op een overdrachtmap en sleept u vervolgens de taak naar deze overdrachtmap.

Standaardinslagsjablonen zijn toegankelijk zonder licentie of dongle. Aangepaste inslagsjablonen vereisen een licentie (of een dongle als u bent verbonden met een Fiery Server die deze vereist).

• Als u een aangepaste sjabloon wilt maken, wijzigt u de inslaginstellingen van een bestaande sjabloon en slaat u de nieuwe sjabloon op in de overdrachtmap.

De afwerkformaatinstelling Op basis van snijkader wordt gebruikt voor de standaardinslagsjablonen. De afwerkformaatinstelling Door gebruiker gedefinieerd wordt ondersteund voor aangepaste inslagsjablonen. Door gebruiker gedefinieerd gebruikt automatisch het Acrobat PDF-snijkaderformaat.

Opmerking: Voor aangepaste sjablonen met de instelling Door gebruiker gedefinieerd zijn PDF-bronbestanden vereist. PostScript-bestanden worden niet ondersteund.

Als uw overdrachtmap is verbonden met een Fiery Server die afdrukken met variabele gegevens ondersteunt, kunt u ook afdruktaken met variabele gegevens inslaan.