Bestaande overdrachtmappen verbinden met een andere Fiery server

Elke overdrachtmap moet met een Fiery server zijn verbonden. De verbinding wordt ingesteld wanneer u een nieuwe overdrachtmap maakt.

1. Selecteer de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders Console en klik op Deactiveren.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Klik op Selecteren om het venster Verbinding maken met server te openen.
  4. Geef de Fiery server op.