Förinställningar i Fiery Driver

En förinställning är en samling utskriftsinställningar i Fiery Driver som du kan komma åt senare.

Du kan välja en jobbförinställning i listan Förinställningar eller skapa en ny förinställning baserat på aktuella alternativ i Fiery Driver. Om ett jobb inte använder en förinställning är fältet tomt, ingen text visas i fältet Förinställningar. Alla egenskaper visar de initiala standardinställningarna. Om du väljer en jobbförinställning uppdateras alla inställningar enligt den sparade förinställningen. Om du ändrar några utskriftsinställningar blir listan Förinställningar tom igen.

Det finns två typer av jobbförinställningar:

• Lokala förinställningar – Sparas på användarens lokala dator.

Lokala förinställningar är tillgängliga i listan Förinställningar när du använder Fiery-servern. De finns kvar på din lokala hårddisk tills du tar bort dem.

• Serverförinställningar – Sparas på Fiery-servern med Command WorkStation och delas med andra användare av Fiery-servern. Publicerade Serverförinställningar visas i listan Förinställningar.

När du tillämpar en Serverförinställning på ett jobb, blir förinställningarna en del av jobbet och finns kvar så länge du inte ändrar dem.

Du kan inte ändra en Serverförinställning i Fiery Driver. Om Serverförinställningen har låsta utskriftsinställningar, kan du åsidosätta dem i Fiery Driver när du valt den för jobbet. När inställningarna åsidosätts blir rutan Förinställningar tom. För mer information, se Fiery Command WorkStation Help.