Använd Fiery Driver för att ställa in alternativ som installerats på skrivaren

För att använda utskriftsalternativen för skrivaren och Fiery-servern på rätt sätt måste du konfigurera Fiery-servern från din dator för de tillval som är installerade på skrivaren.

Tvåvägskommunikation, när den är aktiverad, åsidosätter alla manuella inställningar du gjort för de installerbara alternativen. Tvåvägskommunikation gör det även möjligt för Fiery Driver att fråga skrivaren och hämta de tillval som för närvarande är installerade. De installerade alternativen listas i listan Installerade alternativ och de Fiery Driver-inställningar som aktiveras beror av dessa alternativ.

När du konfigurerar installerbara alternativ manuellt måste du matcha skrivarens faktiska konfiguration. I annat fall kan det hända att de utskriftsalternativ som visas i Fiery Driver inte överensstämmer med de alternativ som faktiskt finns tillgängliga.

Du kan också återgå till alternativens standardvärden.