Arbeta med förinställningar i Fiery Driver

Du kan skapa, redigera och ta bort förinställningar. Du kan också återgå till en förinställnings standardinställning.

Lokala förinställningar kan exporteras och importeras med Fiery Driver.

Obs: Filformatet för förinställningar är antingen sav eller xml. För en sav-fil är varje förinställning en separat fil. För en xml-fil är alla förinställningar i en enstaka fil. Filen Förinställningar skapas speciellt för en användare.