Ändra utskriftsinställningarna med Fiery Driver

Du kan ändra utskriftsinställningarna för det aktuella dokumentet eller för alla dokument som du skickar från din dator.

Vart du ändrar en inställning avgör ändringens omfattning:

• Ändringar som görs från ett program gäller vanligtvis för dokument som skrivs ut medan programmet är öppet.

• Ändringar som gjorts i Utskriftsinställningarnagäller för den valda skrivaren och alla utskriftsjobb som skickas till den skrivaren. Om du däremot kan ange samma utskriftsalternativinställning i programmet kan programinställningen åsidosätta inställningen i Utskriftsinställningar.

Obs: Om du använder Utskriftsinställningar för att ändra en utskriftsinställning för ett enskilt dokument bör du komma ihåg att ändra tillbaka inställningen till standardvärdet innan du skriver ut andra dokument, om det behövs, under den aktuella programsessionen. Om du stänger programmet återställs alla inställningar till standardvärdena i Utskriftsinställningarna.

Vissa aktiviteter kräver en specifik metod för att ändra inställningar. Du måste till exempel göra alla ändringar i teckensnittsinställningarna i Utskriftsinställningarna, inte från ett program. Om programmet inte låter dig ändra inställningarna, använd Utskriftsinställningarna.