Använd vattenstämplar i Fiery Driver

Med funktionen Vattenstämpel i Fiery Driver kan du skriva ut text (oberoende av den som tillhandahålls av utskriftsprogrammet) på den första sidan eller på varje sida i ett dokument.

Du kan definiera, spara och använda vattenstämpeldefinitionerna för alla Fiery-serverskrivare och alla dokument. Du kan också ange inställningar för vattenstämpel när du skriver ut ett dokument.

Obs: Alla program har inte stöd för vattenstämpelutskrift. Alla teckensnitt, till exempel vissa japanska och kinesiska teckensnitt, skrivs inte ut med vattenstämplar.