Anpassa Snabbåtkomst på fliken Fiery-utskrift

Snabbåtkomst på fliken Fiery-utskrift kan anpassas för att inkludera ofta använda utskriftsalternativ.

Detta sparar tid då du inte behöver öppna alla de övriga utskriftsikonerna för att ställa in alternativen du placerat i Snabb åtkomst.

När du placerar ett utskriftsalternativ i Snabb åtkomst visas det fortfarande under sin ursprungliga ikon. Du kan ställa in alternativet från båda platserna.

Snabb åtkomst har inte stöd för utskriftsalternativ, till exempel Blandade media på fliken Media, som öppnas i ett nytt fönster.

1. Gör något av följande:
    • I fönstret Utskriftsinställningar öppnar du mappen som listar installerade skrivare, högerklickar på önskad skrivare och klickar på Utskriftsinställningar. (Se Öppna listan som visar installerade skrivare.)

• Klicka på Arkiv > Skriv ut eller Arkiv > Skrivinställning i ett program och välj sedan Fiery-servern som skrivare. Klicka på den knapp som visar fönstret Dokumentegenskaper.

De steg som öppnar fönstret Dokumentegenskaper varierar beroende på vilket program du använder.

2. Klicka på fliken Fiery-utskrift.
  3. Klicka på ikonen Snabb åtkomst och sedan på Anpassa.
  4. Lägg till eller ta bort en genväg genom att markera den och flytta den från listan Tillgängliga genvägar till eller från listan Befintliga genvägar.
    Obs: Fliken Snabb åtkomst kan inte vara tom. Om du tar bort alla alternativ från fliken Snabb åtkomst återgår den till standardalternativen.