Fiery Driver lar programmene kommunisere med Fiery-serveren din og skrive ut dokumenter.

Fiery Driver fungerer med Fiery-servere som bruker PostScript-språket.

Når du bruker Fiery Driver , må du være oppmerksom på følgende:

• Fiery Driver har standardinnstillinger for de fleste programmer og skrivere. Du kan enkelt endre innstillingene hvis du installerer et nytt skriveralternativ eller vil angi en bestemt funksjon.

• Utskriftsalternativer og tilhørende innstillinger gir deg tilgang til de spesielle funksjonene på skriveren. Med alternativet Dobbeltsidig utskrift kan du for eksempel angi retningen for utskrevne bilder.

• Noen Fiery Driver-utskriftsalternativer (dokumentegenskaper) er også tilgjengelige fra programmene når du skriver ut en jobb.

• Hvis du endrer Fiery Driver-utskriftsalternativene fra Innstillinger-vinduet eller -mappen Enheter og skrivere, endres vanligvis de globale innstillingene som gjelder for alle jobber som skrives ut ved hjelp av den valgte skriveren. Det kan hende du også må velge de samme innstillingene fra programmet, fordi programspesifikke innstillinger kan overstyre de globale innstillingene. Utskriftsinnstillinger som er valgt i programmet, gjelder vanligvis for gjeldende økt mens programmet er åpent.

Når du skriver ut fra programmer som har programspesifikke alternativer for fullstendig utfall og skalering, anbefaler vi at du definerer disse utskriftsalternativinnstillingene i Fiery Driver for de fleste programmer. Hvis innstillingene for alternativet for fullstendig utfall og skalering gjøres i vinduet Skriv ut i programmet, og du ikke angir i Fiery Driver at de skal samsvare med innstillingene i programmet, kan det endre utdataskaleringen og det utskrevne bildet.

Hvis du vil ha informasjon om bestemte Fiery Driver-utskriftsinnstillinger og utskriftsalternativer, kan du se Printing, som er en del av brukerdokumentasjonssettet.