Työn tulostaminen esimäärityksen avulla Fiery Driver -ohjaimesta

Fiery Printing -välilehdessä näkyy, mitkä esiasetukset ovat käytettävissä kaikissa Esiasetukset--luettelon tulostustöissä. Kun olet tulostanut työn esiasetukella, samaa esiasetusta käytetään, kunnes valitset toisen esiasetuksen.

Huomautus: Esiasetuksia ei voi jakaa eri Fiery Drivers -ohjaimien kesken.
  1. Avaa asiakirja ja valitse File (Tiedosto) > Print (Tulosta) tai File (Tiedosto) > Print Setup (Tulostusasetukset) ja valitse sitten tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Napsauta painiketta, jossa näkyy Document Properties (Tiedoston ominaisuudet) -ikkuna.

Tiedoston ominaisuudet -ikkunan avaamiseen tarvittavat toimet vaihtelevat sovelluksen mukaan.

3. Napsauta Fiery Printing (Fiery-tulostus)-välilehteä.
  4. Valitse Esiasetukset-luettelosta esiasetus.
    Huomautus: Kun käytät työhön Paikallista esiasetusta, siitä tulee osa työtä, mutta esiasetuksen nimeä ei säilytetä. Kun Palvelimen esiasetusta käytetään työssä, siitä tulee osa työtä, samoin kuin käytettävän Palvelimen esiasetuksen nimi.
  5. Valitse Asiakirjan ominaisuudet -ikkunassa OK.