Mukautetun asiakirjan tai sivukoon mukaisen työn tulostaminen

Voit tulostaa työn mukautetulla asiakirjan tai sivun koolla.

1. Valitse sovelluksessa File (Tiedosto) > Print (Tulosta) ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Napsauta painiketta, jossa näkyy Document Properties (Tiedoston ominaisuudet) -ikkuna.

Document Properties (Tiedoston ominaisuudet) -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

3. Valitse Tulostusmateriaali-kuvake.
  4. Valitse Document size (Asiakirjan koko) (tai Page Size [Sivukoko]) -valikosta mukautettu asiakirjan koko tai sivukoko.
  5. Valitse Input tray (Syöttölokero)- tai Paperilähde (Paper source) -valikosta lokero, joka sisältää työn mukautetun paperikoon.
    Huomautus: Lokeron valinta on voimassa vain nykyisessä työssä.
  6. Määritä haluamasi tulostusasetukset ja tulosta asiakirja.