Windows-tulostinohjainten asennuksen poistaminen

Fiery-tulostimen ja vastaavan Fiery-tulostinohjaimen voi poistaa Windows-käyttöjärjestelmässä komentorivitoiminnoilla

Visual C++ Redistributable -paketin uusin versio on asennettava tietokoneeseen, jossa Fiery Printer Delete Utility -apuohjelma on käynnissä.

1. Asenna Fiery Printer Delete Utility -apuohjelma käyttämällä WebTools-työkaluja.
    1. Käynnistä Internet- tai intranet-selain ja kirjoita Fiery-palvelimen DNS-nimi tai IP-osoite.
    2. Laajenna Ohjelmistolataukset.
    3. Napsauta Windows-välilehden alla olevaa Tulostinohjaimet-linkkiä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita asentaaksesi.
    4. Siirry paikalliseen kansioon, johon tulostinohjaintiedostot on ladattu, ja kaksoisnapsauta Fiery Printer Delete Utility -kansiota.
    5. Kaksoisnapsauta setup.exe ja asenna apuohjelma noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Käynnistä komentokehote järjestelmänvalvojana Windows-järjestelmässä ja siirry polkuun, johon Fiery Printer Delete Utility -apuohjelma on asennettu. Se on asennettu \Program Files\Fiery\Applications3\PrinterDeleteUtility-kansioon.
  3. Kirjoita seuraava komento: Start /wait Printer Delete Utility.exe [valinnat]

[options]-kohta voi olla mikä tahansa seuraavista:

-rmPrints Poistaa kaikki tulostimet.
    -p \"\Printer1, Printer2\"\ Poistaa määritetyt tulostimet. Tulostimien nimet on erotettava pilkulla ja luettelon on oltava lainausmerkeissä \"\ \"\.
    -getInstalledPrinters Noutaa luettelon kaikista Fiery Drivers -ohjaimia käyttävistä tulostimista.