Fiery Printer Delete Utility

Fiery Printer Delete Utility voidaan asentaa ja käyttää paikallisesti Fiery Drivers -asennuksen poistamiseen Windows-asiakastietokoneesta. Fiery-palvelimeen ei tarvitse muodostaa yhteyttä ennen ohjelmiston käyttöä.

Printer Delete Utility on asennettava Windows-asiakastietokoneelle tulostinohjainten poistamiseksi.

Fiery Printer Delete Utility -apuohjelman voi ladata Fiery -tukisivustosta.

1. Siirry Download Centeriin.
  2. Sinun on rekisteröidyttävä ennen kuin voit ladata järjestelmäohjelmiston päivityksen ja dokumentaation. Lähetä rekisteröitymistietosi napsauttamalla Submit (Lähetä).
  3. Napsauta Download Centerissä Application Software and Tools (Sovellusohjelmistot ja työkalut) -välilehteä.
  4. Valitse Select Software (Valitse ohjelmisto) -luettelosta ensin Fiery Driver (Fiery-ohjain) ja sitten Fiery Printer Delete Utility, valitse Select Version (Valitse versio) -luettelosta haluamasi versio ja napsauta Find (Etsi).
  5. Etsi tulosluettelosta FieryPrinterDeleteUtility.zip ja napsauta Download (Lataa).
  6. Hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehdot napsauttamalla Accept (Hyväksy).
  7. Kaksoisnapsauta FieryPrinterDeleteUtility.exe-tiedostoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.