Brug Fiery Driver til at indstille de funktioner, der er installeret på printeren.

Hvis du vil bruge udskriftsindstillingerne for printeren og Fiery-serveren korrekt, skal du konfigurere Fiery-serveren fra din computer til de funktioner, der er installeret på printeren.

Når Tovejskommunikation er slået til, tilsidesætter den alle manuelle indstillinger, du har foretaget for de installerbare indstillinger. Tovejskommunikation gør det muligt for Fiery Driver at kommunikere med printeren og hente de funktioner, der i øjeblikket er installeret. De installerede indstillinger vises på listen Installerede indstillinger, og de Fiery Driver-indstillinger, der afhænger af disse indstillinger, aktiveres.

Når du konfigurerer installerbare indstillinger manuelt, skal du matche printerens faktiske konfiguration. Ellers passer de udskriftsindstillinger, der vises i Fiery Driver, muligvis ikke til de udskriftsindstillinger, der rent faktisk er tilgængelige.

Du kan også vende tilbage til indstillingernes standardværdier.