Een taak met een aangepast documentformaat of paginaformaat afdrukken

U kunt een taak met een aangepast document- of paginaformaat afdrukken.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en selecteer de Fiery server als uw printer.
  2. Klik op de knop die het venster Documenteigenschappen weergeeft.

De procedure voor het openen van het venster Documenteigenschappen verschilt afhankelijk van de gebruikte toepassing.

3. Klik op het pictogram Media.
  4. Selecteer het aangepaste documentformaat of paginaformaat in de vervolgkeuzelijst Documentformaat (of Paginaformaat).
  5. Klik in de vervolgkeuzelijst Invoerlade of Papierbron op de lade die het aangepaste papierformaat voor de taak bevat.
    Opmerking: De ladekeuze geldt alleen voor de huidige taak.
  6. Geef de gewenste afdrukinstellingen op en druk vervolgens het document af.