Een Fiery Driver verwijderen in Windows

De Fiery Driver kan in Windows worden verwijderd met het hulpprogramma Fiery-printer verwijderen.

1. Klik op Start > Alle programma's > Fiery > hulpprogramma Printer verwijderen. Het venster hulpprogramma Printer verwijderen wordt geopend en toont alle Fiery Drivers die op de computer worden gevonden.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u een printer wilt verwijderen, schakelt u het selectievakje naast de printernaam in en klikt u op Verwijder de geselecteerde printers.
    • Als u alle geïnstalleerde printerstuurprogramma's wilt verwijderen, schakelt u het selectievakje Alle printerstuurprogramma's verwijderen in en klikt u op OK.
  3. Wanneer u klaar bent met het verwijderen van printerstuurprogramma's, klikt u op Afsluiten.