Fiery Driver for Windows

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Redigere en forhåndsinnstilling i Fiery Driver

En forhåndsinnstilling inkluderer de fleste utskriftsalternativer som du angir på fanen Fiery-utskrift. Du kan overstyre en innstilling på fanen Fiery-utskrift etter at du har valgt en forhåndsinnstilling, men verdien i Forhåndsinnstillinger-feltet blir tom.

1. Åpne fanen Fiery-utskrift. (Se Åpne kategorien Fiery Printing.)
  2. Fra Forhåndsinnstillinger-listen velger du forhåndsinnstillingen du vil redigere, og endrer utskriftsinnstillingene.

Forhåndsinnstillinger-feltet blir tomt.

3. Velg Lagre forhåndsinnstilling fra Forhåndsinnstillinger-listen.
  4. Skriv inn samme forhåndsinnstillingsnavn og klikk på Lagre.