Fiery Driver Windows-tietokoneisiin

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Tulostimeen asennettujen vaihtoehtojen määrittäminen Fiery Driver -ohjaimella

Jotta tulostimen ja Fiery server tulostusvaihtoehtoja voidaan käyttää oikein, Fiery server on määritettävä tietokoneesta käsin tulostimeen asennettuihin asetuksiin.

Kun Kaksisuuntainen tiedonsiirto on käytössä, se kumoaa asennettavissa oleviin vaihtoehtoihin manuaalisesti tehdyt asetukset. Kaksisuuntainen tiedonsiirto sallii myös Fiery Driver -ohjaimen kysellä asennettuja vaihtoehtoja tulostimesta ja noutaa ne. Asennetut vaihtoehdot näkyvät Asennetut vaihtoehdot -luettelossa, ja niistä riippuvaiset Fiery Driver -asetukset aktivoituvat.

Kun määrität asennettavissa olevia vaihtoehtoja manuaalisesti, niiden on vastattava tulostimen määrityksiä. Muutoin Fiery Driver -ohjaimessa näkyvät tulostusvaihtoehdot eivät ehkä vastaa käytettävissä olevia tulostusvaihtoehtoja.

Voit myös palauttaa vaihtoehdot oletusarvoihin.