Fanen Fiery-utskrift

Fanen Fiery-utskrift tjener som kontrollsenter for alle ofte brukte utskriftsfunksjoner.

Fanen Fiery-utskrift inneholder alle utskriftsinnstillingene som er spesifikke for skriveren. Hvis du velger en standardinnstilling, skrives jobben ut i samsvar med innstillingene som oppgis under oppsett, eller skriverens standardinnstillinger.

Merk: Du får også tilgang til og kan angi enkelte valg på fanen Fiery-utskrift fra et program, og programmets innstillinger kan overstyre innstillinger som fastsettes fra Utskriftsinnstillinger.

I tillegg kan enkelte verktøy, som Command WorkStation, overstyre noen utskriftsinnstillinger for en jobb. (Se Command WorkStation Hjelp.)