Bruke Fiery Driver til å angi alternativer som er installert på skriveren

Hvis du skal kunne bruke utskriftsalternativene for skriveren og Fiery-server riktig, må du konfigurere Fiery-server fra datamaskinen for alternativene som er installert på skriveren.

Når Toveis kommunikasjon er slått på, overstyres eventuelle manuelle innstillinger du har gjort i de installerbare alternativene. Med Toveis kommunikasjon kan Fiery Driver også sende en spørring til skriveren og hente alternativene som er installert. De installerte alternativene er oppført i listen Installerte alternativer, og Fiery Driver-innstillingene som aktiveres, avhenger av de alternativene.

Når du konfigurerer installerbare alternativer manuelt, må det gjøres i samsvar med den faktiske konfigurasjonen av skriveren. Ellers er det ikke sikkert at utskriftsalternativene som vises i Fiery Driver, stemmer med utskriftsalternativene som faktisk er tilgjengelige.

Du kan også gå tilbake til alternativenes standardverdier.