Map openen waarin geïnstalleerde printers worden vermeld

De manier waarop u de map opent waarin de printers worden vermeld die op een computer zijn geïnstalleerd, is afhankelijk van het besturingssysteem.

1. Navigeer naar de apparaten en printers op het netwerk.

De printers worden weergegeven in de map Apparaten en printers (of Printers en faxapparaten of Printers).

2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Windows 10/Server 2016: druk op de Windows-knop op het toetsenbord om het scherm Start te openen. Klik op Configuratiescherm en klik vervolgens op Apparaten en printers.
      Opmerking: Fiery Driver ondersteunt alle versies van Windows 10, met inbegrip van de Anniversary Update and de Creators Update.
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: druk op de Windows-knop op het toetsenbord om het scherm Start te openen. Klik op Configuratiescherm en klik vervolgens op Apparaten en printers.
    • Windows 8/Server 2012: druk op de Windows-knop op het toetsenbord om het scherm Start te openen. Open de charm Zoeken door de muisaanwijzer naar de rechterbovenhoek of rechterbenedenhoek in het scherm te verplaatsen, deze omhoog of omlaag te bewegen en te klikken op Zoeken. Typ Configuratiescherm in het zoekvak, tik of klik op Toepassingen en tik of klik vervolgens op Configuratiescherm in de resultaten. Klik op Apparaten en printers.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klik op Start > Apparaten en printers.