Aanmeldinformatie invoeren

Als op de Fiery-server gebruikersauthenticatie is vereist om af te drukken, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren wanneer u hiermee afdrukt.

Opmerking: De aanmeldnaam kan uw netwerkdomein\gebruikersnaam of een lokale gebruikersnaam zijn. Informeer bij uw systeembeheerder naar de vereisten voor uw systeem.
  1. Open het tabblad Fiery-afdrukken. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery-afdrukken.)
  2. Klik op het pictogram Taakinfo en vouw Gebruikersauthenticatie uit.
  3. Schakel het selectievakje Ik ben een gastgebruiker uit.

Als u geen Windows-aanmelding hebt, schakelt u het selectievakje in.

Opmerking: De Fiery-server moet zo zijn geconfigureerd dat afdrukken door gastgebruikers mogelijk is.
  4. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Schakel het selectievakje Windows-aanmelding gebruiken in om uw gebruikersnaam en wachtwoord van Windows in te voeren.

• Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de velden.

Opmerking: Het is mogelijk dat het selectievakje Windows-aanmelding gebruiken niet wordt weergegeven, afhankelijk van het type gebruikersauthenticatie dat op uw computer is geconfigureerd.
  5. Klik op Valideren om te bevestigen dat de Fiery-server uw gebruikersnaam, wachtwoord en gebruikersrechten herkent.
    Opmerking: De validatie werkt alleen als tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld.
  6. Geef de gewenste afdrukinstellingen op en druk vervolgens het document af.