Fiery Driver Windows-tietokoneisiin

Asennetut tulostimet sisältävän kansion avaaminen

Kansio, jossa näkyy asennettujen tulostimien luettelo, avataan eri käyttöjärjestelmissä eri tavoin.

1. Etsi verkossasi olevat laitteet ja tulostimet.

Tulostimet näkyvät Laitteet ja tulostimet -kansiossa (tai Tulostimet ja faksit tai Tulostimet).

2. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 10 / Server 2016: Avaa Aloitus-näyttö painamalla näppäimistön Windows-painiketta. Napsauta Ohjauspaneeli ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
      Huomautus: Fiery Driver tukee Windows 10:n kaikkia versioita, mukana lukien Anniversary Update- ja Creators Update -versioita.
    • Windows 8.1 / Server 2012 R2: Avaa Aloitus-näyttö painamalla näppäimistön Windows-painiketta. Napsauta Ohjauspaneeli ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
    • Windows 8 / Server 2012: Avaa Aloitus-näyttö painamalla näppäimistön Windows-painiketta. Avaa Haku -oikopolku siirtämällä hiiren kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan, liikuttamalla kohdistinta ylös tai alas ja valitsemalla Haku. Kirjoita hakuruutuun Ohjauspaneeli, napauta tai napsauta Sovellukset ja valitse sitten tuloksista Ohjauspaneeli. Napsauta Laitteet ja tulostimet.
    • Windows 7 / Server 2008 R2: Napsauta Käynnistä > Laitteet ja tulostimet.