Öppna mappen som visar installerade skrivare

Hur du öppnar mappen som visar installerade skrivare beror på operativsystemet.

1. Navigera till enheter och skrivare på nätverket.

Skrivarna visas i Enheter och skrivare (eller Skrivare och faxar eller i mappen Skrivare).

2. Använd något av följande:
    • Windows 10: Tryck på Windows-knappen på tangentbordet för att öppna Start-skärmen. Klicka på Kontrollpanelen och sedan på Enheter och skrivare.
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: Tryck på Windows-knappen på tangentbordet för att öppna Start-skärmen. Klicka på Kontrollpanelen och sedan på Enheter och skrivare.
    • Windows 8/Server 2012: Tryck på Windows-knappen på tangentbordet för att öppna Start-skärmen. Öppna snabbknappen Sök genom att dra muspekaren till skärmens övre eller nedre högra hörn, dra den uppåt eller nedåt och klicka på Sök. Skriv Kontrollpanelen i sökrutan, knacka eller klicka på Appar och knacka eller klicka sedan på Kontrollpanelen i resultatet. Klicka på Enheter och skrivare.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klicka på Start > Enheter och skrivare.
    • Windows Vista/Server 2008: Klicka på Start > Kontrollpanelen och dubbelklicka sedan på Skrivare.