Använd Fiery Driver för att ställa in alternativ som är installerade på skrivaren

För att använda utskriftsalternativen för skrivaren och Fiery Server på lämpligt sätt måste du konfigurera Fiery Serverfrån datorn för de alternativ som är installerade på skrivaren.

När Dubbelriktad kommunikation är aktiverat, åsidosätts manuella inställningar du gjort i installerbara alternativ. Med Dubbelriktad kommunikation kan Fiery Driver kontrollera skrivaren och hämta de installerade alternativen. Installerade alternativ visas i listan Installerade alternativ och de Fiery Driver-inställningar aktiveras som är beroende av dessa alternativ.

När du konfigurerar installerbara alternativ manuellt, ska du se till att de överensstämmer med skrivarens konfiguration. I annat fall kan det hända att de utskriftsalternativ som visas i Fiery Driver inte överensstämmer med de alternativ som faktiskt finns tillgängliga.

Du kan också återställa alternativens standardvärden.