Fiery Driver zorgt ervoor dat uw toepassingen kunnen communiceren met uw Fiery Server en afdrukdocumenten.

Fiery Driver werkt metFiery Servers die de PostScript gebruiken.

Let bij gebruik van de Fiery Driver op het volgende:

• Fiery Driver heeft standaardinstellingen voor de meeste toepassingen en printers. U kunt eenvoudig de instellingen wijzigen als u een nieuwe printeroptie installeert of een specifieke functie wilt instellen.

• Aan de hand van afdrukopties en de bijbehorende instellingen kunt u de speciale functies van uw printer gebruiken. Met de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken kunt u bijvoorbeeld de afdrukstand van afgedrukte afbeeldingen instellen.

• Enkele afdrukopties (documenteigenschappen) van Fiery Driver kunnen ook worden gekozen vanuit uw toepassingen wanneer u iets afdrukt.

• In het algemeen geldt: als u de afdrukopties van Fiery Driver wijzigt vanuit de map Apparaten en printers (of Printers en faxapparaten of Printers), worden de algemene instellingen gewijzigd die van toepassing zijn op alle taken die met de geselecteerde printer worden afgedrukt. Mogelijk moet u ook dezelfde instellingen selecteren vanuit de toepassing, aangezien de instellingen van de toepassing soms voorrang krijgen boven de algemene instellingen. Afdrukinstellingen die u selecteert in de toepassing gelden doorgaans voor de huidige sessie, zolang de toepassing is geopend.

Raadpleeg het onderdeel Afdrukken in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over specifieke afdrukinstellingen en afdrukopties van Fiery Driver.