Kansio, jossa näkyy asennettujen tulostimien luettelo, avataan eri käyttöjärjestelmissä eri tavoin.

1. Etsi verkossasi olevat laitteet ja tulostimet.

Tulostimet näkyvät Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet) -kansiossa (tai Printers and Faxes (Tulostimet ja faksit) tai Printers (Tulostimet).

2. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 10: Avaa aloitusnäyttö painamalla näppäimistön Windows-painiketta. Napsauta Control Panel (Ohjauspaneeli) ja valitse sitten Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
    • Windows 8.1 / Server 2012 R2: Avaa aloitusnäyttö painamalla näppäimistön Windows-painiketta. Napsauta Control Panel (Ohjauspaneeli) ja valitse sitten Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
    • Windows 8 / Server 2012: Avaa aloitusnäyttö painamalla näppäimistön Windows-painiketta. Avaa Search (Hae) -oikopolku siirtämällä hiiren kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan, liikuttamalla kohdistinta ylös tai alas ja valitsemalla Search (Hae). Kirjoita hakuruutuun Control Panel (Ohjauspaneeli), napauta tai napsauta Apps (Sovellukset) ja valitse sitten tuloksista Control Panel (Ohjauspaneeli). Napsauta Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
    • Windows 7 / Server 2008 R2: Napsauta Start (Käynnistä) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
    • Windows Vista / Server 2008: Napsauta Start (Käynnistä) > Control Panel (Ohjauspaneeli) ja kaksoisnapsauta Printers (Tulostimet).