Paikallisten esiasetusten tuonti ja vienti Fiery Driver issa

Voit tuoda ja viedä paikallisia esiasetuksia Fiery Driver illa.

1. Avaa Fiery-tulostus-välilehti. (Katso Fiery-tulostus-välilehden avaaminen.)
  2. Valitse Esiasetukset-luettelosta Hallitse paikallisia esiasetuksia.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Tuo kaikki tuo aiemmin luodut ja tallennetut esiasetukset Esiasetukset-tiedostosta. Kun tuot Paikalliset esiasetukset -tiedoston, samanniminen esiasetus korvataan, jos sellainen on. Kahdella esiasetuksella ei voi olla sama nimi. Jos nykyistä Paikallista esiasetusta ei ole viety aiemmin, sitä ei korvata.

• Vie kaikki vie kaikki esiasetukset yhteen tiedostoon (Presets.xml), joka luodaan erityisesti käyttäjää varten.

4. Selaa sijaintiin, johon haluat tallentaa tai josta haluat noutaa Presets.xml-tiedoston.
  5. Napsauta Tallenna tai Avaa.