Fiery Driver Updater

Fiery Driver Updater asennetaan tulostinohjaimen asennuksen yhteydessä. Fiery Driver Updater tarkistaa päivitettyjen ohjaimien saatavuuden aina, kun kirjaudut sisään tietokoneeseesi.

Huomautus: Fiery Driver Updater -ohjelman voi asentaa pääkäyttäjä tai käyttäjä, jolla on pääkäyttäjäoikeudet.

Ohjaimen yhteisten osien päivitykset toimitetaan Fiery Driver Updater -ohjelman kautta tarvittaessa. Tuotekohtaisia päivityksiä ei toimiteta Fiery Driver Updater -ohjelman kautta.

Päivitysilmoitukset voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Fiery Driver Updater -ohjelmassa, jonka voi avata tulostinohjaimen Tietoja-välilehdestä.

Kun ilmoitukset poistetaan käytöstä, myös Fiery Driver -päivitysten etsiminen poistuu käytöstä.

Kun käytät Fiery Driver Updater -ohjelmaa, muista seuraavat seikat:

• Fiery Driver Updater näyttää paikalliseen järjestelmään asennetun Fiery Driver -version 5.0 ja kaikki uudemmat versiot, mutta päivittää vain Fiery Driver -version 5.0.
  • Kun ohjaimen asennus on valmis (samalla asennetaan myös Fiery Driver Updater), sinun täytyy kirjautua ulos ja takaisin sisään, jotta voit ottaa käyttöön ohjainpäivitysten automaattisen etsinnän päivittäin.
  • Kun ohjainpäivitys on saatavilla, päivitysversio näkyy hyperlinkkinä Fiery Driver Updater -ikkunassa. Valitsemalla linkin saat näkyviin verkkosivun, jolla näkyvät kyseisen ohjainpäivityksen julkaisutiedot.
  • Jotta ohjainpäivityksen asentaminen onnistuisi, varmista, että Tulosta-valintaikkuna on suljettu kaikissa avoimissa sovelluksissa ja Ohjauspaneelin Laitteet ja tulostimet -ikkuna on suljettu.
  • Kun olet ottanut ohjaimen päivityskorjauksen käyttöön, Tietoja-välilehdessä näkyvä ohjainversio päivittyy vastaamaan Fiery Driver Updater -ikkunassa näkyvää saatavilla olevaa ohjaimen ohjelmakorjausversiota.
  • Jos Fiery Software Manager on asennettu asiakasjärjestelmään ja se pyytää käynnistämään tietokoneen uudelleen, uudelleenkäynnistyskehote näkyy myös Fiery Driver Updater -ohjelmassa.