Kaksipuolisten töiden tulostus

Voit tulostaa yksipuolisen syön kaksipuolisena määrittämällä kaksipuolisuusasetuksen, joka määrittää tulostettujen kuvien suunnan.

Huomautus: Näkyviin tulevat kaksipuolisuusasetukset vaihtelevat tulostimen mukaan.

Jos asiakirjan sivumäärä on pariton, tämä asetus lisää työn loppuun tyhjä sivun.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse sitten tulostimeksi Fiery Server.
  2. Napsauta painiketta, joka tuo näkyviin Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan.

Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan avaamiseen tarvittavat toimet vaihtelevat sovelluksen mukaan.

3. Osoita Asettelu-kuvaketta.
  4. Valitse jompikumpi kaksipuolisuusasetuksista:
    • Tulostaa kuvan yläosan 1. puolelle sivun samalle reunalle kuin kuvan yläosa 2. puolella.

Pysty Vaaka
    • Tulostaa kuvan yläosan 1. puolelle sivun vastakkaiselle reunalle kuvan yläosasta 2. puolella.

Pysty Vaaka