Kuvan siirron käyttöönotto

Kuvan siirto vaikuttaa kuvan paikkaan koko työssä, ei vain kyseisellä sivulla.

Voit kuitenkin määrittää tasausasetukset etusivua (pariton) ja takasivua (parillinen) valmis. Kuvan siirto voi estää kuvan leikkautumisen.

Huomautus: Vihkon teko ja niputustulostus eivät tue Kuvan siirto -toimintoa.

Yleisesti ottaen Kuvan siirto sopii hyvin seuraaviin tarkoituksiin:

• tulostimen epäkeskisen paperiradan korjaaminen

• sisällön kohdistaminen valmiiden lomakkeiden kenttiin

• paperin toiselle puolelle tulostettavan sisällön kohdistaminen jo tulostettuun toiseen puoleen.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse sitten tulostimeksi Fiery Server.
  2. Napsauta painiketta, joka tuo näkyviin Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan.

Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan avaamiseen tarvittavat toimet vaihtelevat sovelluksen mukaan.

3. Osoita Viimeistely-kuvaketta.
  4. Laajenna Kuvan siirto -asetus ja napsauta Kuvan siirto.
  5. Valitse mittayksiköt.
  6. Anna kuvan siirron etu- ja taka-asetukset X- ja Y-akselin kenttiin.
    Huomautus: Sekä X- että Y-akselin maksimiarvo on 999,99 pistettä / 13,89 tuumaa / 352,77 mm.
  7. Jos haluat tasata etu- ja takakuvat samassa suhteessa, valitse Tasaa etu- ja takakuvat.