Endre utskriftsinnstillinger for alle dokumenter som sendes fra datamaskinen

Dialogboksen Utskriftsinnstillinger gjør det mulig å endre standardinnstillingene for utskrift for alle dokumenter.

Programmets dialogboks Utskriftsinnstillinger gir deg muligheten til å overstyre enkelte standardinnstillinger for utskrift for et dokument. Hvis utskriftsinnstillingene ikke er tilgjengelige, kan du gjøre dem tilgjengelige ved å endre utskriftsinnstillingene for alle dokumenter som blir sendt fra datamaskinen din.

Merk: Hvis du ikke bruker samme innstillinger for alle utskriftsjobber, kan du lagre hver unike gruppe med utskriftsinnstillinger som en forhåndsinnstilling.
  1. Klikk på Fil > Skriv ut eller Fil > Skriveroppsett i programmet og velg deretter Fiery Server som skriveren din.
  2. Klikk på knappen som viser vinduet Dokumentegenskaper.

Trinnene for å åpne vinduet Dokumentegenskaper vil variere fra program til program.

3. Åpne fanen Fiery-utskrift. (Se Åpne fanen Fiery-utskrift.)
  4. Velg ønskede utskriftsinnstillinger.

Hvis du angir bestemte alternativer, som ferdigstilling og layout, fra et program, kan det hende at jobben skrives ut sakte eller feil. Bruk Utskriftsinnstillinger til å angi disse alternativene for den aktuelle utskriftsjobben eller -økten.