Fiery Driver voor macOS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Afdrukinstellingen bekijken en wijzigen

Fiery-functies bevat veelgebruikte afdrukinstellingen die specifiek zijn voor de printer. Met Fiery-functies worden de afdrukinstellingen gegroepeerd in tabbladen, die verschillen per printer.

Als u een standaardinstelling opgeeft, wordt de taak afgedrukt met de instellingen die zijn ingevoerd tijdens de installatie of met de standaardinstellingen van de printer.

Opmerking: Bepaalde hulpprogramma's, zoals Command WorkStation, kunnen afdrukinstellingen voor een taak overschrijven. (Raadpleeg Help van Fiery Command WorkStation.)
  1. Open het venster Volledige eigenschappen. (Raadpleeg Het venster Volledige eigenschappen openen in Fiery-functies.)
  2. Selecteer de gewenste afdrukinstellingen voor de taak.