Fiery Driver voor macOS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Tweerichtingscommunicatie gebruiken om printerstatus weer te geven

Als Tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld, kunt u de status van de printer en de instellingen van ColorWise ophalen vanuit de Fiery-server en deze weergeven in Fiery Driver.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

• Er moet een verbinding zijn met een geldige Fiery server via het netwerk.

• De Fiery server moet ColorWise-instellingen ondersteunen.

• De status van de printer omvat de huidige papier- en tonerniveaus.

Opmerking: U kunt Kleurinstellingen gebruiken in Command WorkStation om de ColorWise-instellingen in te stellen op de Fiery-server.

Raadpleeg Afdrukken in kleur in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over ColorWise-afdrukopties.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en selecteer de Fiery-server als uw printer.
  2. Klik op Fiery-functies in de keuzelijst en klik vervolgens op Tweerichtingscommunicatie.
    Opmerking: Het IP-adres of de DNS-naam van de Fiery-server in het veld Printeradres wordt automatisch ingevoerd en kan niet worden bewerkt.
  3. Klik op Volledige eigenschappen.
  4. Klik op het pictogram Printer om de status van de printer te controleren.