Fiery Driver til macOS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Brug Tovejskommunikation for at se printerens status.

Tovejskommunikation, når den er tændt, kan hente printerstatus og ColorWise-indstillinger fra Fiery-serveren og vise dem i Fiery Driver.

Følgende betingelser gælder:

• Der skal være en forbindelse til en gyldig Fiery server over netværket.

• Fiery server skal understøtte ColorWise-indstillinger.

• Printerens status omfatter aktuelle niveauer af papir og toner.

Bemærk: Du kan bruge Color Setup i Command WorkStation for at indstille ColorWise-indstillingerne på Fiery-serveren.

Få flere oplysninger om ColorWise-udskriftsindstillinger under Color Printing. Det er en del af brugerdokumentationssættet.

1. I programmet skal du klikke på Filer > Udskriv og vælge Fiery-serveren som din printer.
  2. Klik på Fiery Features på rullelisten, og klik derefter på Tovejskommunikation.
    Bemærk: IP-adressen eller DNS-navnet til Fiery-serveren i feltet Printeradresse angives automatisk og kan ikke redigeres.
  3. Klik på Fulde egenskaber.
  4. Klik på ikonet Printer for at overvåge printerens status.