Opret brugerdefineret Fiery Drivers

Fiery Driver Configurator er et enkeltstående Windows-program, der giver en administrator mulighed for at oprette brugerdefinerede Fiery PS Drivers til Windows-computere.

Ved at gemme konfigurationsfilen fra Windows Fiery Driver Configurator og derefter bruge den medfølgende MacOS Fiery Driver Configurator, kan der oprettes en pakke med MacOS-printerdrivere.

Fiery Driver Configurator opretter i princippet en forenklet printerdriver til f.eks. at opfylde behovene hos en bestemt gruppe eller forretningsenhed i en virksomhed.

Administrator kan vise/skjule og låse/oplåse funktioner og angive standardindstillinger for udskriftsfunktioner.

Når du opretter en brugerdefineret Fiery Driver til Windows, kan du også oprette den samme brugerdefinerede Fiery Driver til MacOS.

For mere information, se Fiery Driver Configurator Help.