Fiery Driver til macOS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Brug desktopprinteren til udskrivning med træk og slip (valgfri)

Desktopprinteren kan oprette et ikon for Fiery server på skrivebordet. Du kan udskrive en fil til Fiery server ved at trække filen til ikonet.

1. Vælg Apple-menu > Systemindstillinger, og klik på Printere og scannere.
  2. Træk en Fiery server fra listen over printere til skrivebordet.