Brug Image Shift

Image Shift påvirker forskydningen af billedet for hele jobbet, ikke pr. side.

Du kan dog angive justeringsindstillinger for forsiden (ulige) og bagsiden (lige). Image Shift kan forhindre, at billedet klippes.

Bemærk: Image Shift understøttes ikke til Fremstil brochurer og Gang-up-udskrivning.

Generelt er Image Shift nyttigt til at:

• Korrigere for, at printerens papirbane ikke er centreret.

• Justere indhold med fortrykte felter i formularer.

• Justere indholdet på den ene side af papiret korrekt i forhold til indhold, der allerede er udskrevet på den anden side af papiret.

1. I programmet skal du klikke på Filer > Udskriv og vælge Fiery-serveren som din printer.
  2. Åbn vinduet Fulde egenskaber. (Se Åbn vinduet Fulde egenskaber i Fiery Features..)
  3. Klik på ikonet Efterbehandling.
  4. Udvid indstillingen Image Shift, og vælg Image Shift.
  5. Vælg måleenhederne.
  6. Skriv indstillingerne for billedskift for forside og bagside i X - og Y-aksefelterne
    Bemærk: Den maksimale værdi for både X- og Y-akser er 999,99 punkter/13,89 tommer/352,77 mm.
  7. Hvis du vil justere forside- og bagsidebilleder proportionalt, skal du vælge Juster forside- og bagsidebilleder.