Fiery Driver-grupper

Fiery Driver-grupperna skriver för enkelhetens skull ut alternativ per kategorier. Varje grupp eller flik innehåller utskriftsalternativ som hör ihop med eller kompletterar varandra.

• Snabbåtkomst – innehåller alternativ för dubbla utskrifter som finns i andra jobbegenskapsgrupper. Vyn kan anpassas så att valfritt utskriftsalternativ kan läggas till eller tas bort härifrån. Fliken Snabbåtkomst låter dig snabbt hitta utskriftsalternativ utan att behöva bläddra genom alla flikarna för jobbegenskaper.

• Jobbinfo – all information om jobbet, däribland användarinformation som kanske krävs för autentisering och jobbhantering.

• Media – attribut och källor för det papper som ska skrivas ut och infogas.

• Layout – anger utskjutning av utskriftsjobbet och broschyrprocessen på mediet/arket, förutom för placering som kompenserar för efterbehandlingsalternativ, till exempel Fackjustering.

• Färg – färginställningar och grafikfunktioner (när de har aktiverats). Fliken visas inte när du ansluter till en svartvit skrivare.

• Bild – alla bildkvalitetsinställningar som stöds av den anslutna Fiery server och skrivaren.

• Efterbehandlare – utskriftsalternativ kopplade till efterbehandlingsutrustning på skrivaren samt bildförskjutning för att kompensera för efterbehandlingsalternativ. Dessa alternativ åsidosätter inställningarna i Skrivarinställningen för Fiery server men kan ändras från Command WorkStation.

• VDP – alla VDP-inställningar (variabel data utskrift), såsom FreeForm och avancerade VDP-inställningar.

• Stämpling – alla bildstämplingsalternativ som lägger till eller döljer/tar bort bilder i jobbet. Det här inkluderar även vattenstämpelegenskaper som anger vattenstämpelns placering och format.

Obs: Fliken Stämpling kanske inte stöds på alla Fiery servers.
  • Verktyg – alla Fiery-program som stöds av de anslutna Fiery server.

Obs: Tvåvägskommunikation för din skrivare måste vara på för att fliken Verktyg ska visas.
  • Skrivare – information om skrivarstatus, bland annat aktuellt papper och aktuella tonernivåer.

Obs: Dubbelriktad kommunikation för skrivaren måste aktiveras för att information på fliken Skrivare ska uppdateras.