Pikatoiminnot-näkymän mukauttaminen Fiery-toiminnoissa

Pikatoiminnot-kuvaketta Fiery-toiminnot-kohdassa voidaan mukauttaa usein käyttämilläsi tulostustoiminnoilla. Tämä säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse avata kaikkia muita tulostusasetusten kuvakkeita, jos haluat ainoastaan säätää Pikatoiminnot-näkymän asetuksia.

Kun sijoitat jonkin tulostusasetuksen Pikatoimintoihin, se on yhä näkyvissä myös sen oman tulostusasetuskuvakkeen alla. Voit määrittää asetuksen kummasta tahansa paikasta.

Pikatoiminnot eivät tue tulostusasetuksia, jotka avautuvat uudessa ikkunassa, kun ne valitaan, esimerkiksi Monimedia-asetusta Media-välilehdessä.

Kaikki Pikatoiminnot-ruudun tulostusasetukset ovat tulostusohjaimen Työn ominaisuudet -kohdan ulkopuolella. Jos valitset ne. ne korvaavat mahdolliset tehdyt esiasetukset. Jos otat esiasetuksen käyttöön ja olet muuttanut jotakin asetusta Pikatoiminnot-ruudussa (kopioiden määrää lukuun ottamatta), esiasetuksen nimi palautuu tyhjäksi.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse sitten tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Valitse avattavasta luettelosta Fiery-toiminnot.
  3. Napsauttamalla Mukauta-painiketta pääset määrittämään Pikatoiminnot-ruudun asetuksia.
  4. Lisää tai poista pikakuvake valitsemalla niistä yksi ja siirtämällä se Käytettävissä olevat pikakuvakkeet -luettelosta Nykyiset pikakuvakkeet -luetteloon.
    Huomautus: Pikatoiminnot-näkymä ei saa olla tyhjä. Jos poistat kaikki valinnat Pikatoiminnot-välilehdestä, siihen tulee näkyviin oletusvalintojen joukko.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla OK.