Käytä kaksisuuntaista tiedonsiirtoa nähdäksesi tulostimen tilan

Kun kaksisuuntainen tiedonsiirto on käytössä, se voi noutaa tulostimen tilan ja ColorWise-asetukset Fiery-palvelin -palvelimelta ja näyttää ne Fiery Driver -ohjaimessa.

Seuraavien ehtojen on täytyttävä:

• Kelvolliseen Fiery-palvelin -palvelimeen on oltava yhteys verkon kautta.

• Fiery-palvelin -palvelimen on tuettava ColorWise-asetuksia.

• Tulostimen tila sisältää nykyiset paperi- ja väriainemäärät.

Huomautus: Voit käyttää Command WorkStation -apuohjelman Väriasetukset-toimintoa määrittääksesi Fiery-palvelin -palvelimen ColorWise-asetukset.

Tietoja ColorWise-tulostusasetuksista on käyttäjän oppaisiin kuuluvassa Väritulostus-asiakirjassa.

1. Napsauta sovelluksesta Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Napsauta avattavasta luettelosta Fiery-toiminnot ja napsauta sitten Kaksisuuntainen tiedonsiirto.
    Huomautus: Fiery-palvelin -palvelimen IP-osoite tai DNS-nimi tulee automaattisesti näkyviin Kirjoittimen osoite -kenttään eikä sitä voi muokata.
  3. Napsauta Täydet ominaisuudet.
  4. Napsauta Tulostin -kuvaketta tulostimen tilan tarkkailemiseksi.