Tulostimeen asennettujen vaihtoehtojen asetus Fiery Driver -ohjaimessa

Jotta tulostimen ja Fiery-palvelin -palvelimen tulostusasetuksia voidaan käyttää oikein, tietokone on määritettävä vastaamaan tulostimeen asennettuja vaihtoehtoja. Jos luot tulostimen Fiery Printer Driver Installer -ohjelmalla, asennetut vaihtoehdot määritetään automaattisesti.

Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla Fiery Driver voi lähettää kyselyn tulostimeen ja noutaa siitä tiedot asennetuista vaihtoehdoista. Fiery Driver näyttää luettelon asennetuista vaihtoehdoista Valinnat ja tarvikkeet -kohdan Valinnat-välilehdessä (tai Ohjaimet-välilehdessä) ja ottaa käyttöön näiden vaihtoehtojen käytön edellyttämät tulostusasetukset.

Voit määrittää manuaalisesti Fiery-palvelin -palvelimen asentamat vaihtoehdot, joita tietokoneesi käyttää. Jos haluat muuttaa asennettuja vaihtoehtoja, tee se Valinnat ja tarvikkeet -kohdan Valinnat-välilehdessä (tai Ohjain-välilehdessä) Mac OS: n tulostinasennustyökaluissa.

Jos määrität asennettavat vaihtoehdot manuaalisesti, älä ota käyttöön vaihtoehtoja, joita tulostimeen ei ole asennettu. Muuten Fiery Driver -ohjaimessa näkyvät tulostinvaihtoehdot eivät ehkä vastaa todellisia käytettävissä olevia tulostinvaihtoehtoja.

Voit asettaa Kirjoittimet ja skannerit -kohdan asennetut vaihtoehdot kohdassa Järjestelmäasetukset.