Fiery Driver for Mac OS

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Driver in esiasetusten käsittely

Voit luoda, muokata ja poistaa esiasetuksia. Voit myös palauttaa esiasetuksen oletusarvot.

Huomautus: Esiasetusten tiedostomuoto on joko .sav tai .xml. Jos kyseessä on .sav-tiedostomuoto, kukin esiasetus on oma tiedostonsa. .xml-tiedostomuodossa kaikki esiasetukset ovat yhdessä tiedostossa. Esiasetustiedosto on tyypillisesti käyttäjän luoma.

Käyttöehdot