Fiery Driver -ohjaimen poistaminen

Fiery Driver -ohjaimen voi poistaa asiakastietokoneesta.

Poistoapuohjelmat voidaan asentaa ja niitä voidaan käyttää paikallisesti asiakastietokoneessa. Fiery Driver -ohjaimeen ei tarvitse muodostaa yhteyttä ennen ohjelmiston käyttöä.

Fiery Driver -ohjaimen voi poistaa käyttöjärjestelmästä riippuen seuraavasti:

• Windows-asiakastietokoneeseen asennetulla Fiery Printer Delete Utility -apuohjelmalla.
  • Mac OS -asiakastietokoneeseen asennetulla Fiery Software Uninstaller -apuohjelmalla.