Brug Tovejskommunikation For at få vist printerstatus

Tovejs kommunikation, når den er tændt, kan hente printerstatus og ColorWise-indstillinger fraFiery-server, og vise dem iFiery Driver.

Følgende betingelser gælder:

• Der skal være en forbindelse til en gyldigFiery-server Fiery server over netværket.

• Det Fiery-server skal understøtte ColorWise indstillinger.

• Printerens status omfatter aktuelle niveauer af papir og toner.

Bemærk: Du kan bruge farveopsætning i Command WorkStation for at indstille ColorWise indstillingerne på Fiery-server .

Få flere oplysninger om ColorWise-udskriftsindstillinger under Udskrivning i farver. Det er en del af brugerdokumentationssættet.

1. I applikationen, klik på Fil > Print Og vælg Fiery-server som din printer.
  2. Klik Fiery Features I rullelisten, og klik derefter på Tovejskommunikation.
    Bemærk: IP-adressenFiery-server eller DNS-navnet til Fiery server i feltet Printeradresse angives automatisk og kan ikke redigeres.
  3. Klik Fulde Egenskaber.
  4. Klik på Printer Ikonet for at overvåge printerens status.