Opret, rediger og slet vandmærker

Du kan oprette, redigere og slette vandmærker. Du kan vælge egenskaber for vandmærket.

Et visningsfelt viser et miniaturebillede af siden, der viser vandmærkets omtrentlige tekst, vinkel og position i forhold til midten.

Visningsfeltet indeholder den aktuelle, men viser ikke flere skrifttyper. Visningsfeltet ændrer sig ikke, når der vælges skrifttype, og viser kun de skrifttyper, der understøttes af dit operativsystem, ikke de skrifttyper, der er installeret på Fiery-server.

1. Åbn dialogboksen Alle egenskaber. (Se Åbn dialogboksen Alle egenskaber i Fiery-funktioner.)
  2. Klik på ikonet Stempel.
  3. Gør et af følgende:
    • Klik på Ny(t) for at oprette dit eget vandmærke.

• Hvis du vil ændre et standardvandmærke, skal du vælge det på rullelisten og klikke på Rediger.

• Hvis du vil fjerne et vandmærke fra listen, skal du vælge det på rullelisten og klikke på Slet og derefter på Ja.

4. For at oprette et nyt eller redigere et eksisterende vandmærke skal du gøre følgende:
    • Angiv tekst, skrifttype og størrelse. (Teksttypen er en del af skrifttypevalget.)

• I området Vinkel skal du angive vandmærkets vinkel ved at indtaste, hvor mange grader mærket skal roteres eller ved at trække i et af vandmærkets hjørner.

• Angiv vandmærkets placering i forhold til midten af siden i området Placering. Du kan centrere vandmærket automatisk eller angive værdier for de vandrette og lodrette positioner for vandmærkets midterpunkt i forhold til sidernes midterpunkt. (Du kan trække i vandmærket midterpunkt.)

• Vælg vandmærkets farve eller grå nuance.

Til farveprintere skal værdierne indtastes i området Farve. Til sort-hvid printere skal værdierne for en grå procent indtastes i området Mørke.