Brug Fiery Driver til at indstille de funktioner, der er installeret på en printer.

Hvis du vil bruge udskriftsindstillingerne for printeren og Fiery-server korrekt, skal du konfigurere din computer, så den passer til de funktioner, der er installeret på printeren. Hvis du opretter en printer med Fiery Printer Driver Installer, konfigureres de installerede funktioner automatisk.

Tovejskommunikation gør det muligt for Fiery Driver at kommunikere med printeren og hente de funktioner, der i øjeblikket er installeret. Fiery Driver viser de installerede funktioner på fanen Funktioner (eller fanen Drivere) i Funktioner og forsyninger og aktiverer udskriftsfunktionens indstillinger, der afhænger af disse funktioner.

Du kan manuelt konfigurere de Fiery-server-installerede funktioner, som din computer anvender. Hvis du vil ændre de installerede funktioner, skal du bruge fanen Funktioner (eller fanen Driver) i Funktioner og forsyninger under værktøjerne til Mac OS-printeropsætning.

Når du konfigurerer installerbare funktioner manuelt, skal du ikke aktivere funktioner, der ikke er installeret på printeren. Ellers passer de udskriftsindstillinger, der vises i Fiery Driver, muligvis ikke til de udskriftsindstillinger, der rent faktisk er tilgængelige.

Du kan indstille de installerede funktioner i Printere og scannere under Systemindstillinger.