Opret brugerdefinerede Fiery Drivers

Fiery Driver Configurator er et enkeltstående Windows-program, der giver en administrator mulighed for at oprette brugerdefinerede Fiery PS Drivers til Windows-computere.

Ved at gemme konfigurationsfilen fra Windows Fiery Driver Configurator og derefter bruge den medfølgende Mac OS Fiery Driver Configurator kan der oprettes en pakke med Mac OS-printerdrivere.

Fiery Driver Configurator opretter i princippet en forenklet printerdriver til f.eks. at opfylde behovene hos en bestemt gruppe eller forretningsenhed i en virksomhed.

Administratoren kan vise/skjule og låse/åbne funktioner og angive standardindstillinger for udskriftsindstillingerne.

Når du opretter en brugerdefineret Fiery Driver til Windows, kan du også oprette den samme brugerdefinerede Fiery Driver til Mac OS.

Få flere oplysninger i hjælpen til Fiery Driver Configurator.