Fiery Driver til Mac OS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Brug desktopprinteren til udskrivning med træk og slip (valgfri)

Desktopprinteren kan oprette et ikon for Fiery-server på skrivebordet. Du kan udskrive en fil til Fiery-server ved at trække filen til ikonet.

  1. Vælg Apple-menu > Systemindstillinger, og klik på Printere og scannere.
  2. Træk en Fiery-server fra listen over printere til skrivebordet.
Betingelser for brug