Använda Dubbelriktad kommunikation för att visa skrivarstatus

Dubbelriktad kommunikation, när den är aktiverad, kan hämta skrivarstatus och ColorWise-inställningar från Fiery-server och visa dem i Fiery Driver.

Följande förutsättningar gäller:

• Det måste finnas en anslutning till en giltig Fiery-server över nätverket.

• Fiery-server måste ha stöd för ColorWise-inställningar.

• Skrivarstatus innefattar aktuella pappers- och tonernivåer.

Obs: Du kan använda Color Setup i Command WorkStation för att göra ColorWise-inställningarna i Fiery-server.

Mer information om ColorWise-utskriftsalternativ finns i Färgutskrift, som är en del av användardokumentationen.

1. I programmet klickar du på Arkiv > Skriv ut och välj Fiery-server som din skrivare.
  2. Klicka på Fiery Features i rullmenyn och klicka sedan på Dubbelriktad kommunikation.
    Obs: IP-adress eller DNS-namn för Fiery-server i fältet Skrivaradress anges automatiskt och kan inte redigeras.
  3. Klicka på Full Properties.
  4. Klicka på ikonen Skrivare för att övervaka skrivarens status.